• Toto téma obsahuje 1,707 odpovedí, 45 hlasov, a bola naposledny upravená 08.04.2014/15:27 od .
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 346 až 360 (z celkového počtu 1,708 )
  • Autor
      @martin75

ty kokos,no tak to už hej,adrenalin jak sviňa:laugh:
      Pekne video v nadhernej prirode,ale maš pravdu ten zasah tam fakt chyba:)

@en-vill-mann

🙂 ..fuu tak ten musel mat lepkavo v gatiach! Adrenalin jak hovado, chvel sa jak osika! Tak toto ano!

@archer

bowhunter4 napísal:

http://www.youtube.com/watch?v=pRTItHBvBO0&feature=player_embedded

Škoda že neukážu zásah, ale musel to byť sakra adrenalín

:woohoo: peckáááááá…. aký museli byť dosratý.. však ked sa na teba také hovado vyrúťi.. no ty vole.. no ten kameraman musel mať dobrý optický stabilizátor typujem že jeho triaslo podobne :laugh:

no to by aj mna zaujímalo kde ho trafil.. a ako to vyzeralo po zásahu aký bol ten človek z toho vyprdkaný a pod.. toto video by som si veru rád pozrel… no yukon je riadna divočina..

@bowic

Ak chcete vidiet zasah treba si kupit DVD ako je tam napisane.

@en-vill-mann

bowic napísal:

Ak chcete vidiet zasah treba si kupit DVD ako je tam napisane.

sak o to tu kráča :laugh:

@nortech

kokso dokedy chcel čakat kým mu los neda pusu na čelo?
                ale šiel by som…B)

@bowhunter4

Neviem neviem, či si nemusel aj tento dávať čisté gate. Takto zpredu by som asi nestrieľal

@archer

toto video som už videl ale predtým som si nevšimol kam ho trafil.. no teraz už hej.. no dal ho na bachor.. neviem či z toho losa aj niečo mal, teda okrem toho že sa vyválal na zemi 🙂

toto veru nebola šťastná strela.. a ako aj bowhunter4 hovorí ani ja by som veru takto z predu nestrielal a ked hej tak nie na bok zvieraťa (ako on) ale z predu na komoru..

tochto bizona trafil velmi pekne..

http://www.youtube.com/watch?v=tWOqjLG6N6I&feature=related padol behom chvílky..

@maruk

to DVD mam,zasah pozri na youtube-the rack man II interwiew

@radix

Martin75, Archer, Bowhunter4 a ostatní. Však ja mám doma minim. 10 DVD o love lukom v Amerike, Francúzsku a Maďarsku. Treba iba prísť a pozrieme ich. Sú tu pekné zábery.

@alwarez

Canada je asi velka jako Evropa a zije tam ve velkych mestechpri hranici USA asi 30 milionu lidi a nasi klubovilukostrelci tam jezdi kazdy rok na cerne medvedy ,naladuji do SUV sve luky a asi za den jsou na hranici kde nane ceka ten cmelak a leti do vnitra zeme kde je nejblizsi civilizace 800 mil ony tam nejsou silnice ,proste nic .

Pred lety tam letali letadlem ,ale situace se tak zhorsila ,ze tam jezdi autem a jasne jako sebeobranny zarizeni si berou ten plyn na medvedy,no to vypada jako hasici pristroj ,drive si brali revolvery ,ale totalitni situace se natolik zhorsila na hranicich ,ze jsou vybaveni temito hasicaky …..

@archer

no však sprej na medvede je super vec.. načo guľka ak ho nemusíš zabiť.. stačí sprej.. videl som pár testov a zaberalo to perfektne.. ale určite sa s revolverom človek cíti bezpečnejšie ako so sprejom :laugh: ..

@en-vill-mann

..toto ste uz asi videli, ale krasne video je to

@en-vill-mann

@nortech

en vill mann napísal:

..toto ste uz asi videli, ale krasne video je to

http://www.youtube.com/watch?v=aWfgGNC3fkE

no parada, tak u nas by si darmo čakal na takýto akciu. ale zachoval sa ako človek , nesundal samicu, kedže mala mlada

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 346 až 360 (z celkového počtu 1,708 )
                                • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.