• Toto téma obsahuje 1,707 odpovedí, 45 hlasov, a bola naposledny upravená 08.04.2014/15:27 od .
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 361 až 375 (z celkového počtu 1,708 )
  • Autor
      @nortech

kua rozšteloval som si kladkač a neviem ho nastrelit, ale kupil som dnes nadherný reflex, prejeba. som 4 stovečky

@alwarez

Kolik to ma tahu ? I kdyz to bylo drahe tak tento luk vydrzi 30 a vice let ,staci menit tetivu . Vzdalenost je 20 metru na zasah na 3D a od toho ce odvozuji vsechny vzdalemosti na 3D velka zvirata jsou vzdalena20 metru a ty mensi jako jezevec jsou vzdalena pouze 15 metru a treba mys pokud mate 3D je strilena na 3 metry vsechno vychazi z prakce strelby na zvirata ….

@radix

To je super luk. Dobre si kúpil. Tak príď na Bzovík na súťaž čo som ti poslal pozvánku na FB-ku. 🙂

NORTECH napísal:
          [quote]kua rozšteloval som si kladkač a neviem ho nastrelit, ale kupil som dnes nadherný reflex, prejeba. som 4 stovečky

@alwarez
              @alwarez

Prominte, ale nejak tam zustala vymazana odpoved ….

Ten luk bude potrebovat mosazny krouzek co bude na tetive vyvyseny asi 1,5 cm a jasne oni jej prodavaji s dacronem-B-50, ale luk potrebuje tetivu co je z fastFlite /komercni jmeno/ sipy mohou byt jakekokoliv hlavne aby mely spravnou spine……

@radix

To všetko je nám známe. Aspoň mne. Preto som mu napísal aby prišiel na tú súťaž alebo niekde inde, že ak bude chcieť poradiť. My vyrábame aj kvalitné tetivy aj náhradné a máme všetky dostupné prostriedky na to, aby lukostrelec ak je začiatočník mohol strieľať, tak ako treba. Aj poradíme a vysvetlíme. Nájdeš nás aj na http://www.lukostrelci.divin.sk Na FB v skupine Lukostrelci Divín. Však ako kto chce. Či?

alwarez napísal:

Prominte, ale nejak tam zustala vymazana odpoved ….

Ten luk bude potrebovat mosazny krouzek co bude na tetive vyvyseny asi 1,5 cm a jasne oni jej prodavaji s dacronem-B-50, ale luk potrebuje tetivu co je z fastFlite /komercni jmeno/ sipy mohou byt jakekokoliv hlavne aby mely spravnou spine……

@archer

počuj NORTECH:

dal by som ruku do ohňa že na obrázku je Samick Lion… je to tak??? ak hej tak ak si zan zaplatil 400 e tak ta niekto pekne oje…l… sorry..no je to tak.. prečo ťa klamať.. ešte stále ho môžeš vrátiť.. normálne stojí okolo 130 ečiek.. nie 400 :blink: …

ak chceš cez týžden dôjdi a luk nastrelíme..

@radix

Nortech, Archer má pravdu ak je to ten luk.

archer napísal:

počuj NORTECH:

dal by som ruku do ohňa že na obrázku je Samick Lion… je to tak??? ak hej tak ak si zan zaplatil 400 e tak ta niekto pekne oje…l… sorry..no je to tak.. prečo ťa klamať.. ešte stále ho môžeš vrátiť.. normálne stojí okolo 130 ečiek.. nie 400 :blink: …

ak chceš cez týžden dôjdi a luk nastrelíme..

@alwarez

http://www.traditionalarcheryusa.com/samickredstagilongbow.aspx

Samick red stag I co tady maji za 169,95 $US a jasne musime pripocitat dane asi 10 % a mame cenu okolo 200$US s poslanim ….

@archer

no ale to nie je red stag. pozri si madlo luku..

tu je samick lion:
                        http://www.archery.cz/index.php?productID=1186

@alwarez

Asi mas pravdu …..jak strili ten luk a jak dlouho vydrzi a jestli je na nej nejaka zaruka ?

Bude treba jej zastrilet ja osobne nemam s temito luky zkusenosti ,ale jestli jsou dobre jako vyrabel Fred Bear roku 1960 tak tyhle luky stojici 27 dolaru strili do dnes …..

@bowhunter4

Áno, vyzerá je to podľa všetkého Samick Lion, po novom Leopard II. Ale Nortech nepísal že toško stál ten luk, možno kupoval aj niečo iné, alebo kúpil 3 luky, aby mal aj do zásoby :).
                            Alwarez, tie vzdialenosti na 3d platia len u vás, na Slovensku je to trochu ináč.:(

@radix

Nazdar Bowhunter4. Presne to som chcel aj ja napísať za tie vzdialenosti, ale nechcel som sa starať, aby si niekto nemyslel, že chcem byť múdry. Bez urážky všetkým.

bowhunter4 napísal:

Áno, vyzerá je to podľa všetkého Samick Lion, po novom Leopard II. Ale Nortech nepísal že toško stál ten luk, možno kupoval aj niečo iné, alebo kúpil 3 luky, aby mal aj do zásoby :).
                              Alwarez, tie vzdialenosti na 3d platia len u vás, na Slovensku je to trochu ináč.:(

@elvis

podla mna si robí nortech prču.alebo si z neho urobil prču.V každom prípade nás starých harcovníkov bedobehne.:woohoo: takú hambu si urobiť:woohoo:

@radix

A ešte som chcel napísať k tým vzdialenostiam, že ako môžu mať také v Čechách, keď podľa IAA 3D sú iné pravidlá a platia aj pre nich! Nepochopím!

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 361 až 375 (z celkového počtu 1,708 )
                                • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.