• Toto téma obsahuje 1,707 odpovedí, 45 hlasov, a bola naposledny upravená 08.04.2014/15:27 od .
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 376 až 390 (z celkového počtu 1,708 )
  • Autor
      @elvis

nortech to je tragedia:woohoo: kladkáč rozštelovatý.ktosi si s teba urobil dobrý deň.A nakoniec si sa pred nami takto znemožnil.http://www.archery.cz/index.php?productID=1186

@nortech

Elvis , moc kecaš, potrebujem ho trocha tuningovat, a bude No1:P

@nortech

ano archer, je to lion a 4stovky som dal dokopi aj s prislušenstvom, neake tunderhidy , šipi , do kladkača, do mongolaka, a samoztejme aj do liona, :unsure:

@nortech

elvis, pod na diviaky do madarska a uvidis ako ho mam rozštelovaný, 100ečok kto da prveho dole, keby si vedel podrobnosti nekecal by si:woohoo: :woohoo: :woohoo:

@radix

Kedy ideme na tie diviaky? Beriem.

@nortech

dohodneme sa na divine
                😆

@alwarez

Mne je jedno jaka je vsude organizace a co si stari pani vymysleji za lovecke vzdalenosti na celem svete jsou universalni 20 metru vyhovuje luku tradicnimu a 30 metru je pro kladkovy luk a toto jsou lovecke vzdalenosti pro zver a ten kdo si to nevyzkousel hlavne v Evrope proste keca nesmysly …

Na Slovensku lov lukem neni nic noveho ,.vsak se podivejte na ty sbirky detektoru co tam je hrotu a nektere jsou stare tisice let a jsou z bronzu .

Jsem rad ze jsme si vysvetlily ty otazky vice jak pred 80 lety a ted mlade ucime strilet treba s recurve ,kladkoveho luku ,kuse a kulovnice ,nikomu nepripada tohle divne pouze pouzivaji zbrane co jsou k dispozici a abych nezapomnel na ladovacku ….

My si dobre uvedomujeme silu vlady a pripadne zakazani bouchacky i kdyz je to proti ustavni ,ale dokad vetsina se toho nebude dozadovat nic se nedeje a tak komu strana a vlada zakazala bouchacku nic se nedeje postizeny si koupi ladovacku a lovi lukem a kusi na co zadne zakony nejsou ……

@jantar

archer pozri si to video lepšie,toho losa trafil do krku,kúsok od ucha,keby na mäkko tak znakuje inak

@martin75

Ak mysliš to video ,čo sa po vystrele vyrutil na neho,tak nemaš pravdu.Pozri sa na strelca ako drži luk a kam smeruje šip,už podla toho ho nemohol trafiť tam kam hovoriš
                      Inač zaujimave je čitať aj diskusie k videu,normalne sa divim niektorim reakciam veveričiek:laugh:

@elvis

a ešte sa takto znemožniť.

@en-vill-mann

martin dobre hovoris, tie veverice su tusim vsade ..krutim hlavou

Tak dnes som dokoncil novu postriezku vo vyske 5m, maskovanu od noh asi po prsa s vyhladom na vypilenu plochu 30x30m ostatok husty porast Agaty, Vrby Bazy, barjaka zelina..
                          Zakrmene jadrom, repou , nadstavena polka sudu do ktorej bude prsat+ zajtra creva a fotopasca na mieste…nafotim neco hodim na sklo;)

Tu mam z inej postriezky, nejake srny a lisku..

@archer

tieto fotopasce to ti je úúžasná vec..super..

inak aké komenty a k akému videu myslíte :blink: .. ja som nejak out.. sorry chalani :blush:

@jantar

martin75 bez urážky pozri si to ešte raz a pozorne a dám aj stávku že to schytal na krk

@radix

Chlapi ako sa dostanem na súťaž do Bernolákova 02.4.? nejde mi žiadny spoj poriadne od nás, aby som stihol začiatok. Šľahne ma.

@radix

Radix napísal:

Chlapi ako sa dostanem na súťaž do Bernolákova 02.4.? nejde mi žiadny spoj poriadne od nás, aby som stihol začiatok. Šľahne ma.

Nejde niekto, kto by ma zobral?

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 376 až 390 (z celkového počtu 1,708 )
                                • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.