Prihlásiť sa na odber
Upozorniť ma na
guest
10 x komentované
Inline Feedbacks
View all comments
hospodar50
hospodar50
14 years ...

neskutočné !:o

patriotXT
patriotXT
14 years ...

pani tak to teda je

vivatvikend
vivatvikend
14 years ...

vedla stojaci polovnik mal stastie ze ten napadnuty omylom nevystrelil…lebo pri pade nanho mieril…

spisiak38
spisiak38
13 years ...

netrebalo vela a doslo bi k nestastiu skratka ten druhy to mal uz spocitane keby nahodne vystrelil napadnutý 😮

náhodný
náhodný
13 years ...

ešte aj tie psíky sa len prizerali, že čo sa deje 🙂

alwarez
alwarez
13 years ...

ha ha
mel stesti ,ze ten monster se neobratil na lovce a nemel jej pod sebou

Krnac
Krnac
13 years ...

Podľa mňa sa poľovník dopustil veľkej chyby, keď sa postavil hneď na kraj húštiny. Mal sa postaviť aspoň dostredu lúky. Takto sa sám vystavil nebezpečiu útoku diviaka. Však poznáte mnohí ako vie byť diviak nebezpečný.

Mirec35
Mirec35
13 years ...

Nesúhlasím
Nemôžem s tebou súhlasiť, musí stáť pri kraji húštiny, preto lebo v strede lúky by ohrozil seba aj ostatných strelcov. Predsatav si spoločnú poľovačku a liniu rozmiestnenia strelcov. Všetci strelci musia byť na jednej línii a ty môžeš strieľať len za seba. Vedľa seba nemôžeš, aby si neohraozil vedľa stojacich predstatých strelcov, pred seba nemôžeš, aby si neohrozil honcov. Jediné kde môžeš je za seba, na tom videu je to na tej lúke. Takže si to video pozri ešte raz a dáš mi za pravdu, že na tej lúke nemohol stáť. Podľa mňa stál dobre. Ten diviak bola skôr len náhoda, pravdepodobne strelca nevidel.

Krnac
Krnac
13 years ...

Podľa mňa to “zavrávoranie”poľovníka vybiehajúceho z húštiny a priamy kontakt s diviakom mi stále hovorí,že ho asi poľovník zbadal na poslednú chvíľu a to tiež potvrdzuje môj predpoklad, že stál na mieste, kde nemal dostatočný výhľad pred seba. Inak by sa diviakovi vyhol. Podobný prípad som videl na jednej polovačke a poľovník tiež stál na kraji húštiny a diviak na neho zaútočil. Sám potom priznal, že stál na zlom mieste, kde nemal dobrý výhľad pred seba. Ale na videu nie je vidieť, aký je výhľad cez tú húštinu a tak môžeme len špekulovať.

polovnik11
polovnik11
13 years ...

Postavenie
Ja si myslím, že stál dobre ale asi nedostatočne sledoval čo sa pred ním v hone deje. Takého diviaka musí počuť bežať cez húštinu a keď ho aj nevidel mohol tušiť, že niečo proti nemu beží, tak sa mal pripraviť. Ale aj napriek tomu, že ho diviak zvalil, nestratil ducha a zo zeme pohotovo vystrelil a hlavne dobre trafil.