Ako namontovať puškohľad na guľovnicu

logo_clanok_340

Nikto asi nepochybuje o tom, že správne namontovaný puškohľad na guľovnici, je predpokladom presnej streľby. Nájdu sa aj medzi nami tiež odborníci, ktorí túto prácu nezveria odborníkovi puškárovi, ale z rôznych dôvodov si to urobia sami. Veď to nie je predsa nič zložité, však.

Nič proti tomu ak to dotyčný perfektne ovláda, alebo to už aspoň niekde videl a má aj patričné technické zručnosti a náradie. Podaktorí takýto umelci sa potom nestačia čudovať, kam to potom strieľajú. Aj v diskusiách mnohokrát čítame o tom, aká je tá či oná guľovnica zlá, alebo aké je to strelivo nepresné. Mnohokrát však za nepresnou streľbou je zle namontovaná optika na guľovnici. Na internete kolujú rôzne návody, vybrali sme pre vás toto nasledujúce video.

Video je v angličtine, kto ju neovláda nevadí, už len podľa postupu ako to chlapík robí, sa dá všetko v pohode pochopiť.

red.

Prihlásiť sa na odber
Upozorniť ma na
guest
4 x komentované
Inline Feedbacks
View all comments
HunterJan
HunterJan
6 years ...

RE: Ako namontovať ďalekohľad na guľovnicu
Ja som si tam nevšimol, či podlepil aj tie kamene. Myslím že dával lepidlo len na zaistenie skrutiek, ale na kamene nie. Ak chcete mať pokoj , tak treba podlepiť aj kamene.

Akela
Akela
6 years ...

Dalekohlad sa na
gulovnicu nikdy nemontuje. Nosi sa vacsinou na krku alebo v ruksaku…

webmaster
webmaster
6 years ...

RE: Ako namontovať ďalekohľad na guľovnicu
Akela máš samozrejme pravdu, ďakujem za upresnenie.

Igor
Igor
3 years ...

Už pri prvom kroku urobil chybu.zakladne sa musia podlepiť silným lepidlom (nie epoxidy) ináč tie šrobiki nemajú šancu udržať montáž dlhodobo stabilnú.