Úvodná stránka Diskusné Fóra INÉ Recepty Nátierka zo zveriny

Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
  • Autor
    Príspevky
  • #1464
    web
      @web-2-2-2

      30 dkg zvyškov z pečeného alebo duseného bažanta, prípadne z inej zveriny, 1 vajce, 4 dkg masla, 1 citrón, ½ cibule, l lyžička horčice, sardelová pasta alebo kapary, korenie, soľ.

      Mäso a na tvrdo uvarené vajce nadrobno posekáme alebo zomelieme, pridáme maslo, horčicu, postrúhanú cibuľu, citrónovú šťavu, sardelovú pastu alebo niekoľko posekaných kaparov, premiešame a podľa chuti osolíme a okoreníme.

      Podávame na hrianke alebo čerstvým pečivom.

    Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
    • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.