Úvodná stránka Diskusné Fóra INÉ Recepty Plnený bažant

Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
  • Autor
    Príspevky
  • #1769
      @volodo

      PLNENÝ BAŽANT

      Bažanta očistíme, umyjeme a osolíme.
      Stehná a prsia prešpikujeme pokrájanou slaninou.
      Jablká olúpeme a jemne postrúhame.
      Postrúhanými jablkami naplníme bažanta.
      Nezašívame, len ho uložíme do pekáča, potrieme a podlejeme ho olejom a dáme do rúry upiecť.
      Z jabĺk pri pečení vyteká šťava, ktorou bažanta v priebehu pečenia polievame.
      Podávame s dusenou ryžou.

    Zobrazuje sa 1 príspevok (z celkového počtu 1)
    • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.