Úvodná stránka › Diskusné Fóra › Z B R A N E › Bez zbrojného preukazu › hammerli hunter force 900
- Toto téma obsahuje 335 odpovedí, 34 hlasov, a bola naposledny upravená 26.12.2017/14:12 od .
-
AutorPríspevky
-
29/07/2009 o 16:26 #11885
jerem555 napísal:
nie náhodou pridávať?
co som vycital na forach ked porovnavali original a zoslabenu verziu a to nielen pri tejto vzduchovke ale aj pri Hatsanoch a Gamo, tak okrem pruziny v slabsej verzii chybalo aj nejake zatazie v pieste…
osobne to mam tiez overene na svojej S634… povodna verzia a potom verzia s tazsim piestom… predtym vykon okolo 11J teraz 15J
povodne ta uprava ani nebola robena z dovodu zvysenia vykonu ale skor komfortu… do piestu som dal par gramove hlinikove podlozky ktore mali povodne sluzit ako klzne loziska aby sa pruzina lahsie vyrovnavala zo stlaceneho stavu a tiez aby sa koniec pruziny nevrtal v pieste (ostra hrana pruziny mi tam vydrela daco skarede…) cize nech sa to rype v podlozke ktory vymenim bez problemov za par halierov… konecny vysledok bol ale zvyseny vykon a priznam sa ze nie som si 100% isty ci je to zvysenim hmotnosti piestu alebo ucinkom pokusu o klzne lozisko…
chcelo by to dalsiu vzduchovku na pokusy ktoru by som zmeral pred upravou a potom po uprave…29/07/2009 o 20:06 #11887no, pre vsetkych ktorych to zaujima tu je moj novy vytuningovany piest (vykres podla ktoreho sa da vyrobit z cohokolvek od silonu az po ocel, ja a jerem555 mame ocelove 🙂 )
vsetky miery su samozrejme v milimetroch 🙂29/07/2009 o 20:10 #11888este ako to vyzera v reale: vlavo hore povodny piest, vpravo hore novy s tesnenim, vlavo dole tesnenie, vpravo dole novy piest bez tesnenia. tesnenie je: pneumaticka manzeta, pneumaticke tesnenie, manzeta, hydraulicke tesnenie … vsade to volaju inak, je silikonove, vyrobne oznacenie je: 17×25 N 029269 PU
pod ten novy piest som daval este pre istotu tenke gumove tesnenie vystrihnute zo starej duse z bicykla, neprepusta to vobec nic, tlakoval som moju flintu kompresorom a cez hlaven ju dokazal tlakom natiahnut. tento piest uz ma cca 5500 vystrelov stale drzi tlak ako na zaciatku, piest nemazem nicim, iba cistim hlaven balistolom po strelbe takze sa tam sem-tam dostane kvapocka. (BTW: brutalne to dieseluje 🙂 )29/07/2009 o 21:20 #11890miro nazdar….:laugh: :laugh:
Počuj a stále je taká presná?Ja už mám combro, tak pomeriam výkon.
29/07/2009 o 21:41 #11891ano este stale 🙂 ako som si ju nastrelil tak drzi, vobec som to odvtedy neupravoval. malinko unasa ked je zanesena hlaven ale vycistenim sa to hned vyriesi. ale to je fakt malinko, na 50m max. 2cm s oporou. Inak som zvedavy kolko vypocitas joulov 🙂
31/07/2009 o 10:07 #11903Naša zábavka s Hämmerli 😉
http://www.youtube.com/watch?v=VTiEnfA52gA31/07/2009 o 18:31 #11906k tomu videu len asi tolko… kto ma pochybnosti o presnosti tejto vzduchovky nech si to pozrie 🙂
31/07/2009 o 21:00 #11907MyroLM napísal:
ano este stale 🙂 ako som si ju nastrelil tak drzi, vobec som to odvtedy neupravoval. malinko unasa ked je zanesena hlaven ale vycistenim sa to hned vyriesi. ale to je fakt malinko, na 50m max. 2cm s oporou. Inak som zvedavy kolko vypocitas joulov 🙂
Tak to ti gratulujem a potichu zavidim ked dokazes na 50m 2cm sustrel s Hamerlli.:woohoo:
31/07/2009 o 21:14 #11908S OPOROU !!! z ruk sa trafim bez problemov niekde do vzduchovkoveho terca (od 1 do 10). To ze sa to nepodarilo tebe to este neznamena ze to nedokaze nik iny, pozri si to video, mas vobec predstavu aky je maly ten vtacik ??? aj ked strielal na 30 ale trafi ho v pohode aj na 50m 🙂 ten na ktoreho v tom videu striela myslim 😛
31/07/2009 o 21:26 #11909Pripravujem sa pomaly na komplet vycistenie a kontrolu mojej vzduchovky, mali by ste zaujem o fotodokumentaciu, pripadne videodokumentaciu z rozoberania – skladania? dajte vediet, aby som vedel nachystat vercajg (fotak, kameru). idem to prezriet po roku intenzivneho pouzivania, skontrolovat pohyblive casti, pripadne opotrebenie suciastok a samozrejme namazat.
dajte vediet.
31/07/2009 o 22:26 #11910MyroLM napísal:
S OPOROU !!! z ruk sa trafim bez problemov niekde do vzduchovkoveho terca (od 1 do 10). To ze sa to nepodarilo tebe to este neznamena ze to nedokaze nik iny, pozri si to video, mas vobec predstavu aky je maly ten vtacik ??? aj ked strielal na 30 ale trafi ho v pohode aj na 50m 🙂 ten na ktoreho v tom videu striela myslim 😛
:to som ti nenapisal ironicky ale smrtelne vazne a je mi jasne ze s oporou,,viem velmi dobre aky je ten vtacik z kinderka velky asi tak,neviem ci sa to nepodarilo mne ale ja som to este na 50m neskusal,,len so Sharpkou na viecko od zavaranin po inspiracii z videa ktore som videl,s Hamerlli som strielal max30m zatial,nikde nepisem ze som to skusal a ze sa mi to nepodarilo tak sa darmo jedujes B) …este raz gratulujem na 50m s Hamerlli k tomu 2cm sustrelu…;)
01/08/2009 o 06:52 #11911ja sa nejedujem 🙂 ja som ti strasne kludny clovek 🙂 ved mi aj patricne dalo zabrat pokial som si tak nastavil optiku, hral som sa s tym cca 4 hodiny 😛
01/08/2009 o 08:12 #11912miro jasna že máme záujem o foto/video dokumentáciu 🙂 Som zvedavý na čo prídeš a aké bude opotrebovanie
01/08/2009 o 16:00 #11913Neviem prečo, ale dosť ludí je proti tejto vzduchovke.
Ja na nej ale nevidím žiadny problém, som s nou na 100% spokojný a veru meniť sa ju nechystám.
My s bratom sme si založili taku malu vlastnu on-line sutaž.
sme v tom zatial len traja, ale aj tak nás to teší.
Tých 50m je samozrejme dosť, no keby bol lepši puškohlad tak v tom nevydím ziadny problém, pretože sila na to uplne postačuje.
A máme založenu dokonca aj sniper on-line
http://www.letkatriduby.sk/forum/viewtopic.php?f=8&t=396
su tam aj terče na ktoré strielame a samozrejme aj rozmery.
No a takisto aj HFT
http://www.letkatriduby.sk/forum/viewtopic.php?f=8&t=377&start=60
samozrejme všetko je ešte v začiatkoch, takisto zvery máme až nedávno železné, no ešte niesu sklopne, takže treba ešte na tom pracovať.
V piatok sme si konečne dobudovali strelnicu
u nas vo Zvolene neni kam ísť zastrielat si, museli ems chodit dosť daleko, ale bracho nasiel super miesto 10 min od bydliska.
Je to stará opustena primyselna kolaj perfektne zarastená a absolutne nenavstevovaná
http://www.letkatriduby.sk/forum/viewtopic.php?f=8&t=346&start=180
😉
Tak asik tolko,
ak má niekto problém s Hämmerli,tak to bude len taký človek ktorý ju v rukách nemal, alebo závidí a taký nech si kúpi vetrovku a nikdy nezistí o čom je strelba zo vzduchovky:P01/08/2009 o 20:50 #11915ved ja som sa snazil napisat presne to iste. 95% ludi, co na gunshope o nej pisalo ju ani len nemalo v ruke, len sa im to na nieco podobalo a hned to odpisali 🙂 ale nech, viaj medzi spokojnymi majitelmi.
ta kolaj vyzera uplne genialne, z mojho pohladu je to imidzove 🙂
pre tych ktori potrebuju nastrelit optiku na malokalibrovke (vzduchovka 4,5 5,5 a malorazka) pripajam nastrelovaci terc, moze sa vam zist
[file name=nastrelovaci_terc.pdf size=4091]https://www.horar.sk/media/kunena/attachments/legacy/files/nastrelovaci_terc.pdf[/file]
nastreluje sa od 10 do XX metrov, ako potrebujete, stupnice su v cm.
-
AutorPríspevky
- Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.