Úvodná stránka Diskusné Fóra Z B R A N E Bez zbrojného preukazu hammerli hunter force 900

• Toto téma obsahuje 335 odpovedí, 34 hlasov, a bola naposledny upravená 26.12.2017/14:12 od .
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 166 až 180 (z celkového počtu 336 )
  • Autor
      @myrolm

tu este mam nejake terce zbalene spolu s tym nastrelovacim na sutaz kalibru .177 na 30m a 50m ak by niekto mal zaujem.

[file name=terce_cal177.zip size=19574]https://www.horar.sk/media/kunena/attachments/legacy/files/terce_cal177.zip[/file]

PS: nemate za co 🙂

@ivco

chcem len priponenut ze nasa mini sutaz je len pre pruzinovky.
        vetrovky nie.
        striela sa tam totiz iba na klasicky vzduchovkovy terč a to by bolo z vetroviek vsetko v strede.
        takze iba „kopačky“ 🙂

@icozv

jaj zasa ma predbehol

@jerem555

meranie výkonu na mojejHHF900C
            JSB Exact 4.52

14,47J 229,4m/s
            13,88J 224,7m/s
            13,98J 225,5m/s

@myrolm

pekne 🙂

@petrex

Doplnam dnesne ziskane poznatky za ktore tymto Dakujem Jeremovi 555 ktory mal so mnou ochotu a strpenie…namerane vysledky Combrom
                Sharp vs Hamerli
                strelivo Umarex

Hamerli 198,7m/s

Sharp
                1 pumpa 85,1m/s
                2 pumpy 147,3m/s
                3 pumpy 177,4m/s
                4 pumpy 192,4m/s
                5 pump 209,4m/s
                6 pump 219,4m/s
                7 pump 224/7m/s
                8 pump 240,5m/s
                9 pump 244,1m/s
                10 pump 253,1m/s
                11 pump 254,8m/s

Teraz nech si spravi kazdy sam usudok…
                Sharpka na 5 pump prekonava Hamerli o 10,7m/s
                na 4 pumpy je od Hamerli pomalsia o 6,3m/s

vaha diabolky je 0,516g

@thomas32

Pocuj petrex, ty mas nemecku verziu tejto vzduchny????iba 7,5J??? ci spravil si s tym nieco??ak je to skutocna verzia tak ja dodam k tomu len toto: :dry: :huh: :huh: :blink: :blink: :blink: :blink:

@petrex

jasne schvalne som z nej vyhodil tesnenie…..:dry:

ako som pisal uz predtym bez merania,len porovnanim vstrelu do dreva….je tak ako som ju kupil,mala by mat do15J

@myrolm

petrex napísal:

Doplnam dnesne ziskane poznatky za ktore tymto Dakujem Jeremovi 555 ktory mal so mnou ochotu a strpenie…namerane vysledky Combrom
                      Sharp vs Hamerli
                      strelivo Umarex

Hamerli 198,7m/s

Sharp
                      1 pumpa 85,1m/s
                      2 pumpy 147,3m/s
                      3 pumpy 177,4m/s
                      4 pumpy 192,4m/s
                      5 pump 209,4m/s
                      6 pump 219,4m/s
                      7 pump 224/7m/s
                      8 pump 240,5m/s
                      9 pump 244,1m/s
                      10 pump 253,1m/s
                      11 pump 254,8m/s

vaha diabolky je 0,516g

stále sa ale dostávame k jednej a tej istej veci, a to je tá, že porovnávaš neporovnateľné !!! porovnaj to s inou pružinovkou (hatsan, CZ, čokolvek iného v ROVNAKEJ CENOVEJ KATEGÓRII) s „default“ piestom a to isté urob aj s presnosťou, to bude mať nejakú výpovednú hodnotu, v tomto tvojom prípade môžeš kludne natlakovať aj PCP na 500atm a tvrdiť, že to je ako malorážka. neviem ako ostatným, ale mne osobne toto tvoje porovnanie nehovorí nič. to je ako porovnávať kocku s guľou. 🙂

@risopepi

Strelci v takomto štádiu, čo im ide len o to, že takú dosku presreliť, taký plech prestreliť, takú úsťovku dosiahnuť, pripadajú ako deti, ked súťažia, kto vie najďalej zastriekať zo svojej „hadičky“!
                        Mali by vidieť, aká presnosť sa dá dosiahnúť aj zo „slabou“ vzduchovkou, ale im asi nejde o šport !

@petrex

..Pista teba normalne obdivujem ako taketo nieco dokazes napisat,mal som moznost zmerat ich tak som to s potesenim spravil a porovnal lebo ma to zaujma nic viac nic menej,tvoje primitívne vyjadrenia ma uplne dostalo teda.

@petrex

MyroLM napísal:

petrex napísal:
                            [quote]Doplnam dnesne ziskane poznatky za ktore tymto Dakujem Jeremovi 555 ktory mal so mnou ochotu a strpenie…namerane vysledky Combrom
                            Sharp vs Hamerli
                            strelivo Umarex

Hamerli 198,7m/s

Sharp
                            1 pumpa 85,1m/s
                            2 pumpy 147,3m/s
                            3 pumpy 177,4m/s
                            4 pumpy 192,4m/s
                            5 pump 209,4m/s
                            6 pump 219,4m/s
                            7 pump 224/7m/s
                            8 pump 240,5m/s
                            9 pump 244,1m/s
                            10 pump 253,1m/s
                            11 pump 254,8m/s

vaha diabolky je 0,516g

stále sa ale dostávame k jednej a tej istej veci, a to je tá, že porovnávaš neporovnateľné !!! porovnaj to s inou pružinovkou (hatsan, CZ, čokolvek iného v ROVNAKEJ CENOVEJ KATEGÓRII) s „default“ piestom a to isté urob aj s presnosťou, to bude mať nejakú výpovednú hodnotu, v tomto tvojom prípade môžeš kludne natlakovať aj PCP na 500atm a tvrdiť, že to je ako malorážka. neviem ako ostatným, ale mne osobne toto tvoje porovnanie nehovorí nič. to je ako porovnávať kocku s guľou. :-)[/quote]

..Porovnavam ich preto lebo ich obe mam a zaujma ma to,nemusis k tomu písat ziadne komentáre ,a si predstav ze su v uplne rovnakej cenovej kategorii aspon u mna .Inak nepochopil som naco sa k tomu vyjadrujes ked ti to nic nehovori ako si napísal.
                            Howg

@jerem555

Chcali, to chce kľudB).

Miro:
                              Súhlasím s Tebou, že Sharpka a Hammerli sa v globále nedajú porovnať (pružinovka a PCA).
                              Nakoľko som však bol s Petrexom, chápem jeho zámer -aspoň si ho tak vysvetlujem- zistiť výkon Sharpky pri rôznom natlakovaní (aj keď nekonštantnom tlaku) a povedať si“keď dám tri pumpy, tak mi to lieta podobne ako keď strielam zo vzduchovky XY“ A naozaj nešlo o porovnanie, len sme merali výkony dvoch vzduchoviek, Hammerli a SharpB) B)

Riso:

Osobne si myslím, že tým obdobím ktoré popisuješ (a vlastne aj striekaním z hadičky:laugh: )prešiel každý z nás.
                              Vieš, ono je to fajn, keď má človek veľké chrono alebo aspoň combro a môže si zmerať výkon vzduchovky – a teraz je úplne nepodstatné aký zmysel to má pri vetrovkách a ladení konzistencie alebo pri pružinovkách.
                              Nuž a keď nemáš chrono, hľadáš dostupné metódy: Zlaté stránky, drevo…
                              Petrex chcel proste vedieť aký výkon majú jeho vzduchovky a to by sme mali podľa mna vedieť všetci. Nedá sa spoľahnúť na tvrdenia obchodníkov typu:Super silná vzduchovka…

Tak sa prestaňme hádať. Veď nás spája spoločná záľuba;)

a vráťme sa k podstate témy Hammerli H900:)

@risopepi

Nechcem ja nikomu kaziť zábavu, len som poznamenal, že toto vlákno celkom prejde do smeru dokazovania sily, ale je to len môj osobný názor, aj keď primitívny.

@petrex

Pista neviem kto co dokazuje,ja som len vlozil namerane hodnoty,niekoho to mozno zaujma niekoho nie

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 166 až 180 (z celkového počtu 336 )
                                • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.