Úvodná stránka Diskusné Fóra Z B R A N E Bez zbrojného preukazu hammerli hunter force 900

• Toto téma obsahuje 335 odpovedí, 34 hlasov, a bola naposledny upravená 26.12.2017/14:12 od .
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 196 až 210 (z celkového počtu 336 )
  • Autor
      @petrex

thomas32 napísal:

No pekne ico ZV to mi pripomina ze aj my tu mame staru opustenu kolaj ktora vedie rovno do bohuzial este fungujucej fabriky…ale dala by sa tam spravit tak strelnica.. zavesim si terc na ich branu a budem strielat:lol: alebo mam na vyber este druhy a nastastie uz opusteny zavod len je dalej odo mna a cesta na bicykli cca 15 min. peso asi 30 min.no ale nieco uz skusim urobit aj ja…
      2petrex No to je zaujimave porovnavat Hamerli s puskou ktora ma asi vacsi zasobnik vzduchu alebo ty davas tolko pump do toho ze sa mozno cudovat ze ti ten stlaceny vzduch neroztrhne zasobnik..no ale OK

mas pravdu asi do toho moc davam tych pump,,budem davat menej aby mi neroztrhlo ten zasobnik
      :silly:
      Inak nevie niekto poradit ako spravit na HH900 tú poistku ktora ma drzat natahovaciu paku zaistenu?Mne zial nefunguje stale

@tibor76

Rozober a zloz ju znovu. Ked si ju rozoberal nestratil si nieco????

@petrex

Ale ja som ju este nerozoberal,mam ju zatial tak ako som ju kupil

@tibor76

skus sa kontaktovat s predajcom a vysvetli mu vadu,bud ti poradi alebo zreklamuje.

@icozv

TOMCAT:
              jasne že rozstrieľané sklo a ostatný bordel si nebudeme nechávať pod nohami, dávame to na jedno miesto a potom sa to bude vyhadzovať do smetí.
              MIROLM:
              nieje problém si prísť zastrieľať,dokonca
              aj autom sa dá prísť celkom blízko, dobehni hocikedy, aj ostatný,
              som rád že sa vám to páči, aj my sme radi že sme konečne niečo našli nablízku a poruke

PETREX:
              ja som tu poistku práve ako prvú odstránil, mne vadila, zo starej Číny som bol zvyknutý že po natiahnutí ma nič nedržalo vrátiť páku späť.
              Je to úplne jednoduchá poistka, pravdepodobne ti vyskočili po bokoch strunky. Skus pozrieť.

@ivco

jasnacka ze mimo tému. uz sa to tu neda citat.:lol: (vtip.
                Hammerli je drevená a tažká. brrrrr.
                sakriš ale striela perfekne.
                nie a nie barácha bodovo predbehnúť.:dry:

@petrex

TO:MyroLM

Nazdar nemas nahodou niekde nastrel na tych 50m s tym 2cm rozptylom nafoteny,,,odvtedy ako som to cital mi to neda spavat nejak,samozrejme s HH900 …Diky

@myrolm

nafotim, poslem. chystam sa strielat v blizkej dobe, tak to sem dam.

@icozv
                        @jerem555

pekné videjko:laugh: a dobré prostredie máte chaloši

@icozv

Ďakujeme, prostredie je prekrásne, je to bývalý objekt v ktorom slúžili naši bratia z CCCP:lol:

@myrolm

no chlapi, krasne videjko, len ja ked vidim ako sa niekto mota pri terci pred nabitou zbranou tak mi behaju zimomriavky po chrbte 😀 😀 inak, co robite v sobotu? zhodou okolkosti mam volno, ze by som dobehol zastrielat na tu kolaj… hm? potrebujem trening pred vzduchovkarskym stretkom 🙂 a mozme podebatit o tych tuningoch. inak bohovske prostredie to je fakt.

@icozv

Super, prídi, :woohoo:
                              aspon sa vyrovnáme;)
                              napíš mi tč aby sme sa spojili a mohol ta navygovať kde sa stretneme.

@myrolm

ak bude v sobotu pekne dobehol by som, mobil na mna je 0904 691 998. kde si to ty? vo zvolene? nik iny sa neprida? 🙂

@jerem555

Chaloši, ak pre mňa prídete, na 100% idem:laugh:

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 196 až 210 (z celkového počtu 336 )
                                • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.