Úvodná stránka Diskusné Fóra Z B R A N E Bez zbrojného preukazu hammerli hunter force 900

• Toto téma obsahuje 335 odpovedí, 34 hlasov, a bola naposledny upravená 26.12.2017/14:12 od .
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 211 až 225 (z celkového počtu 336 )
  • Autor
      @ivco

ano sme zo Zvolena.
      to by bolo fajn keby sme sa stretli.
      po strelbe to roztočíme na kofole.

hej borci, co tak predviesť svoje umenie v RS ??? rád sa priučím aj ja :whistle:

@risopepi

A pritom môžete vyhrať aj taký pekný diplom

@myrolm

jerem555 napísal:

Chaloši, ak pre mňa prídete, na 100% idem:laugh:

a kde to treba po teba prist? :laugh: pozabudol som :silly:

@myrolm

FERIN: No vsak preto idem trenovat pred RS aby som mal patricny SKILL B)

RISOPEPI: Pista, pomaly uz vypisuj udaje na ten diplom 😛 len mi tam chyba na tom diplome z akej zbrane strelec strielal, cize sa nevie s akym zelezom zo vyhral 🙂

@jerem555

mirko, niekde medzi Trenčín a Nové Mesto n/V;)

@risopepi

Zatiaľ budú dve kategórie, ktoré sa dopíšu na diplom, a to jest „pružinovky“ a „bez spätného rázu“ (PCA, PCP, CO2), ale ak bude viac záujemcov zo slabšími zbraňami ako 15 J, tak možno bude aj kategória do 7,5 J

@risopepi

Ináč konkrétna zbraň, druh, typ, optika sa píše na vyhodnocovaciu, alebo bodovaciu listinu ešte aj s inými údajmi.

@tibor76

Chalani mam aj ja zaujem prist do Zvolena,mozem sa pridat? Zatial je to iste na 70/100.Priestori su pekne.JEREM 555 – Ak pojdem mozem ta zobrat som z BN.

@myrolm

no tak sa dohodnite, lebo si potrebujem rozplanovat trasu B)

@tibor76

JEREM 555-Zavolaj.Moje t.č.0948523270 dohodneme sa.

@icozv

Wááw, paráda, takže to bude také menšie stretko pred RS, len prídite, budeme radi;)
                          už len upresniť, chcete trénovať na kolaji alebo v lese na zveri?
                          Aby sme vedeli čo pripraviť

@myrolm

no mne osobne je to jedno, predpokladam ale ze ta zver je kovova 🙂 mali by sme sa dohodnut na nejakej hodine a mieste kde sa vsetci zideme nie?

len tak naokraj-kto má chuť prísť na celoslovenské stretnutie vzduchovkárov, prosím, nahláste sa v príslušnom vlákne.

@icozv

MiroLM:
                              ok, tak pôjdeme na „koľajovú“ strelnicu
                              áno zveri sú kovové, no momentálne sme sa pustili do výroby sklopných krúžkov, takže nie sú momentálne všetky k dispozícii, ale na kolajovu strelnicu máme terčov dosť.
                              Miesto stretnutia by som navrhoval: parkovisko pri LIDLi pri autobusovej stanici, myslím že je to najjednoduchšie miesto ktoré sa dá nájsť,
                              a čas- to je na tebe, podla toho kedy vyrazíš, ma prezvoníš ked budeš pred ZV a ja prídem k Lidlu;)
                              0908193222

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 211 až 225 (z celkového počtu 336 )
                            • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.