Úvodná stránka Diskusné Fóra Z B R A N E Bez zbrojného preukazu hammerli hunter force 900

• Toto téma obsahuje 335 odpovedí, 34 hlasov, a bola naposledny upravená 26.12.2017/14:12 od .
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 226 až 240 (z celkového počtu 336 )
  • Autor
      @ivco

Igor este to tak spravme ze ked pride viac ludi ako Miro tak pojdeme na HFT lebo na kolajnici je miesto iba pre troch strelcov.

takze ked budeme traja pojdeme na kolajostrelnicu a ked budeme 4-5-6 alebo kolko tak dame HFT na Strážach.

len teda sa chalani ozvite Icovi na telefon a bola by parada.

Ico počuj nejako zapracujme na tej Rimavskej.
      prideme, vyhrame a ideme domov nie?

:ohmy:

MyroLM napísal:

FERIN: No vsak preto idem trenovat pred RS aby som mal patricny SKILL B)

ano, ano, najprv je tréning až potom ženy a šou 😛

@icozv

No ja by som aj šiel do RS, len je to na mna ešte skoro niečo zajednať na 100%, musí rodinná rada zasadnúť:dry:

@tibor76

Chalani ,velice sa ospravedlnujem ze vas musim sklamat ale pred 2h,mi zena volala ze s babkou je zle,budem musiet behat po nemocniciach,takze nemozem ist ale dufam ze za 2-3tizdne alebo v najblisiom termine mozme stretnut.Najviac lutujem ze sa s MYROM-ML nestretnem,lebo som mu chcel podakovat,pokecat o tuningu a vyrovnat sa za tesnenie.JEREM555 sa mi este neozval.

@risopepi

Chlapci, chlapci !
            Videl som ja to videjko !

@jerem555

Tibor sorry ale som dnes nestihal. :unsure: zajtra cinknem

@ivco

risopepi: a kerô že si videu?
                to naše?
                ak hej tak buď pochváľ alebo???
                prípadne poraď.:)

@risopepi

Nuž, moja rada je : Trénovať, trénovať, trénovať…
                  To neni len tak že :

„Ico počuj nejako zapracujme na tej Rimavskej.
                  prideme, vyhrame a ideme domov nie?“:ohmy:

@myrolm

jerem555 napísal:

Tibor sorry ale som dnes nestihal. :unsure: zajtra cinknem

ak chces v sobotu ist, zavolaj mne, ja po teba pridem a skocime do ZV.

@ivco

Risopepi: jasnačka že trénovať.
                      zatiaľ sme sa zúčastnili iba na našom vznikajúcom HFT a streľbe z nových vzduchoviek s puškohladmi sa venujeme len asi dva mesiace. pokiaľ to len bude možné do RS sa budeme snažiť prísť a získať cenné rady a skúsenosti.

MyroLM: dúfajme že sa vám podarí prísť tešíme sa.

ozaj, a do tej RS treba sa nejako záväzne hlásiť? lebo my obaja máme rodinu a ja navyše robím na zmeny a občas aj víkendy tak nikdy neviem kedy a čo mi do toho môže prísť.
                      no veľmi rád by som sa zúčastnil ozajstného HFT. Nie že by to naše nebolo ozajstné, ale my máme účasť iba dvoch alebo troch. ale keď sa tam moce viac ľudí je to určite taká súťažnejšia -vážnejšia atmosféra.

@myrolm

no v podstate HFT sa na slovensku rozbieha teraz v RS, takze je to v plienkach, bude to sucastou portalu vzduchovkari.sk , myslim ze to bude ozajstne HFT, viac info ti da Pista (risopepi). co sa tyka hlasenia sa, myslim ze informacne by malo stacit tak 1-2 tyzdne vopred, to uz hadam budes vediet ci ano alebo nie 🙂 Inak Jerrem555 do ZV nejde tak idem sam.

@ivco

tak si date s Icom duel Hammerli. na kolajnici.
                          mne do toho prisla brigáda necakane ktoru nemozem odmietnut-nie pre peniaze ale preto ze ma kamarat pri tom ozaj potrebuje.
                          najskvor sa na kolaje dostanem medi 14-15 tou hodinou.
                          ale to uz budete vy dvaja zrejme kocit.
                          ved uvidime.
                          ja sa este budem vytrvalo modlit aby šéf brigádu zrušil.

@tibor76

MYRO-LM,JEREM555,prave som dokoncil tuning zajtra si pojdem zastrielat tak uvidim a napisem. JEREM555,nabuduci tyzden ak chces idem na pevny stojan zastrelit hhf900,gulovnicu aj pis.Makarov9 ak mas zaujem daj vediet.

@icozv

No s MyromLM som už na sobotu dohodnutý,
                              už len počasie dohodnúť a bude to super,
                              už sa teším, hlavne na rady od skúsenejšieho,
                              aby som v RS(ak sa bude dat) navyzeral ako začiatočník;)

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 226 až 240 (z celkového počtu 336 )
                            • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.