Úvodná stránka Diskusné Fóra Z B R A N E Bez zbrojného preukazu hammerli hunter force 900

• Toto téma obsahuje 335 odpovedí, 34 hlasov, a bola naposledny upravená 26.12.2017/14:12 od .
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 241 až 255 (z celkového počtu 336 )
  • Autor
      @icozv

Tibor76:
      rodina je samozrejme prednejšia,
      možno sa stretneme v RS;)

@tibor76

IVCO ozaj nemozem. Zajtra ju na 10min otestujem viac casu nemam.Zajtra a cez vikend to mam nabyte,smola.

@ivco

ziadny problém.
          mne tiez do toho vliezla brigáda.

skvor to vidim tak ze ked budeme mat na vsetkych plechozveroch spravenu oklapaciu mrtvu zonu tak pozveme vsetkych na Zvolenske HFT. a bude to.
          potom sa vsetci zrubeme na kofole na Strážach.
          http://lh4.ggpht.com/_S-fx6hqGs6w/SOjyJuwVPVI/AAAAAAAAArM/z_t_dDEI3SA/s640/P1000412.JPG

@tibor76

Caute,dnes som ju narychlo otestoval a rozdielje asi tento:menej plieska(roby to ta dusa )onieco lachsie vracanie natahovacej paky (mensi odpor)krasny zvuk silneho (vzduchovkoveho pruzinoveho)vystrelu. Teraz nie je krasne sa nanu pozerat ale aj pocuvat.Ked som ju rozoberal a znovu skladal,bal som sa mi nerozladi.Moje obavy boli zbitocne(optika sedela na MM presne-na vzdialenost 40m)strielal som stuple na 30 metrovu vzdialenost a sedi dobre.Ozaj ten dobrak co spominal e na 10m.nemoze trafit zapalku, mne ich hhf900 strielala len som ju musel mat opretu na pevnom.MyroLM a Jerem555, diky za rady pri prvom rozobrani hhf900,este raz Velke dakujem s pozdravom Tibor76.

@myrolm

este nam povedz ci ti to pripada na cinsky smejd 🙂 vyzera to ze si s tuningom spokojny 😛

@tibor76

Pre mna za mna mozu to vyrabat aj eskimaci, hlavne ze som s tim spokojny.Skoda ze koliky neboli trochu rozklepane, pri naklone na bok vypadavali, inac ked som ju zbavil dreva zdala sa mi o 2kg lachsia.

@tibor76

Pracujem pre nemcov a vyrobok predavaju pod nemec.znackou po celom svete.Nezalezi kdo to vyraba a sklada,zalezi na akosti materialu a sikovnosti pracovnika.Cinania su sikovny.

@tibor76

MyroLM-mas odskusane JSB exact heavy,alebo su lepsie 4.52/4.51 na 50 a vecsiu vzdialenost?Heavy som este neskusal ale ma zaujali.Rozmyslam ci si ich mam obiednat.

@jerem555

Ide Ti o presnosť?

@tibor76

Hej.Je rozdiel strielat s co najmensim rozdielom.

@tibor76

Bol som akurat na JSB strankach fir. tak ma zaujali.

@jerem555

najlepšie je kúpiť si tú testovaciu sadu od JSB a odskúšať že čo najlepšie lieta. Každá hlaveň je iná

@tibor76

Porovnaval si z MyromML?

@tibor76

Ozaj jerem555 co buduci vykend?30.8.2009 sa kona pri BN vzduchovkarska sutaz mas zaujem?

@jerem555

kur…nik, robime firemnú chatu…
                                  O Čo ide? posli SZ nech to tu nemotáme. A čo RS?

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 241 až 255 (z celkového počtu 336 )
                                • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.