Úvodná stránka Diskusné Fóra Z B R A N E Bez zbrojného preukazu hammerli hunter force 900

• Toto téma obsahuje 335 odpovedí, 34 hlasov, a bola naposledny upravená 26.12.2017/14:12 od .
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 91 až 105 (z celkového počtu 336 )
  • Autor
      @myrolm

prave som to skusil nasimulovat na mojej hammerli, paku som natiahol pokial za nezaistila, vlozil diabolku a skusal som stlacit spust aj silou = nejde, je zaistena, tak isto je v polohe zaistenia aj predna poistka a nejde dozadu iba ked vratim paku nazad, jediny sposob ako som paku dokazal vratit je odistit ju zadnou poistkou. inak potom vsetko OK.

@jerem555

jaj, ja budem musieť pozornejšie čítať. to s kývaním páky som pochopil tak, že keď ju naťahuješ, tak Ti to vybieha z predpažbia… A tebesa kýve dostrán … To je naozaj ok. Je to spôsobené veľkosťou drážky v železe vzduchovky a v piestnici, cez ktoré je vedený trn páky, ktorou vzduchovku naťahuješ… to je ok. Myrov test potvrdzujem, aj mne sa to správa rovnako. Len si myslím, že sa tam zasekla tá vidlica, ktorú ovláda tá zadná poistka. Teda toto:

hm, tak photo nejde pridať:blush:

@thomas32

Takze dakujem vam trom za odpovede skusil som to od Myra a vzduchna sa uvolnila a ide normalne (zatial) mimochodom uz je na to neskoro ale tie Hammerli sa vam nekazia???(mne nie len ci to nie je az taka kazova vzduchovka) sila je dost dobra ako som sa dnes presvedcil a tie mieridla truglo su vynikajuce na tych 10-20 metrov…..este musim ten puskohlad spravit……a tomcat ja viem ale tesne za spustou je poistka a brat (lebo on popravde stielal) tomu nevenoval pozornost a stlacil spust.

@jerem555

No ja by som to rozobral a všetko prekontroloval + namazal.
            Neboj, je to v pohode vzduchovka:)

@myrolm

mne sa nekazi, a viem co sa ti stalo 🙂 ked to poriadne nenatiahnes, tak to nedojde na poistku dozadu a zaroven to poriadne nezaisti spust a poistky. teoreticky by sa mala paka vratit spat dopredu, ale konstrukcne sa to akoze zasekne, ono sa to nezasekne, len to tam drzi taky bazmek 🙂 no skratka natahuj poriadne

@mr-juro

mne sa tiez uz dvakrat stalo nieco podobne, ak som to dobre pochopil, a pomohlo ked som natahovaciu paku dal este silnejsie dole (smer natiahnut a zaistit)a potom stlacil tu poistku za spustov a paku posunul spat.
                potom mi to uz islo v pohodicke zavret a strielat.

@thomas32

ano mne sa stalo to ze mi nesla stlacit poistka na zavretie paky a este ista osoba mi stlacila spust a nie poistku…. takze ked natahujem tak mam ist uplne na doraz????

@mr-juro

hej
                    uplne az na doraz.
                    tiez sa mi parkrat stalo, ze som ju natiahol, ale nesla vystrelit (lebo som ju nedostatocne natiahol – ale paka ostala dole pri nabijani, je to divne).
                    tak som ju musel este raz natiahnut „poriadne“.

@tibor76

Caute,pred 3 dnami som si kupil hammerle,rozhodoval som sa medzi S631-S634 ale zaujala ma hammerle900.Vie mi niekto poradit ci som sa rozhodol spravne? Aki je rozdiel medzi slavijou a hammerli? Diki za odpoved,zaciatocnik.

@tibor76

Caute,pozeral som diabolo 4,5 su tam 4,5-4,51-4,52-4,53. Ktore su dobre a ktore sa mozu pouzivat, niekto poradi? Diki Tibor76.

@tomcat

poradit tazko ktore strelivo je lepsie, lebo ako to tu na fore uz bolo nespocetne krat spomenute, tak kazdej hlavni aj od toho vyrobcu sedi lepsie uplne ine strelivo. Preto sa pri pokuse minimalizovat chybu streliva nevyhnes skusaniu roznych typov a „velkosti“.

@tibor76

Mas odskusanu aj slaviu? Aky je rozdiel medzi Sla.-Hammerle?

@tomcat

ano, slaviu okrem ineho tiez vlastnim…
                              z hamerli som tiez strielal ale zeby som ti o nej vedel povedat detaily ako chalani co ju maju si netrufam…
                              taky zakladny rozdiel je
                              zlamovacia VS pevna hlaven
                              z toho vyplyvajuci sposob nabijania

k presnosti si nedovolim povedat nic lebo to zalezi v prvom rade na strelcovi
                              vykonovo to mas vzhladom na nasu legislativu uplne jedno, z oboch tych max 15J dosiahnes bez problemov
                              co sa konstrukcie tyka tak slavia je jednoznacne jednoduchsia…
                              slavia ma podstatne mensiu hmotnost

a dalsie detaily ako spokojnost po rokoch, dostupnost nahradnych dielov, na co si dat pozor, aka je slabina… ti uz musia povedat ostatni co ju maju nakolko ja som ju mal v rukach len 1 den.

@tibor76

z h900 sa da realne dostat 23j.

@dodino147

a co ta optika?? pri 23J pojde asi do riti

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 91 až 105 (z celkového počtu 336 )
                                • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.