Úvodná stránka Diskusné Fóra Z B R A N E Bez zbrojného preukazu hammerli hunter force 900

• Toto téma obsahuje 335 odpovedí, 34 hlasov, a bola naposledny upravená 26.12.2017/14:12 od .
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 121 až 135 (z celkového počtu 336 )
  • Autor
      @icozv

k váhe, ja som tá „útlejšia postava“ a veru po hodinovej strelbe ma ruky bolia ako keby som pol dna fúrikoval:lol:
      ale je to dobrý tréning, možno aj svaly narastú :woohoo:

@icozv

no na gushope nám ju „krásne “ ospievali:dry:
        http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t=4534&start=330

ja s nou nemám zatial žiadny problém, neviem ako vy, ale ja som s nou spokojny a zadruhe, nie kazdý máme na vetrovky

@myrolm

k tomu sa nevyjadrujem, kto nemal a neskusil nevie. 🙂 ja som nadmieru spokojny. kazdy podla svojej chuti ako sa hovori.

@thomas32

No aj mna ti gunshop-aci dost prekvapili hadam keby to tam bolo vtedy ked som ju vyberal neviem ci by som mal v profile hammerli….ale mne zatial ide nemam sa naco stazovat prave naopakB) no a ako na gunshope napisal chrust „Takže začínam šetrit na větrovku :evil:“ tak tohto sa budem drzat aj ja…ale kym sa nasetri to je este cas a dlhy to znamena zatial hammerli…

@toshiba

Pekny den vsetkym,

chcem vas poprosit o radu, resp. nazor odbornikov, mam v umysle kupit HM FORCE 900, planujem ju kupit v Polsku a tam sa podla info, ktore k nej su, predava z energiou vystrelu 16,3 J + predavaju k nej „tunningove pruziny“ s priemerom 3,55, s ktorou by mala ustova rychlost pri strelive 0,42g vzrast na 380m/s, co si o tom myslite ? pripajam ilustracnu foto…

@toshiba

…tu je ta fotografia…

@dodino147

380 to je velmi vela, je to viacej ako rychlost zvuku, ak ale chces sprav to na tych 380 mna by to celkom zaujimalo ako to by to strielalo

@risopepi

Never každej klamlivej reklame !
                    Na druhej strane, keby boli tie údaje pravdivé, tak už potrebuješ ZP, lebo by si porušil zákon.

@toshiba

Pisu, ze je to zdvojena pruzina a mala by mat uvedene parametre pri vystrele… no, v kazdom pripade to vyskusam…

@risopepi

Tie duplované pružiny sa už neosvedčili ani pri Slaviách, výkon sa len málo zvýšil,ale začali tak kopať, že presnosť bola celkom inde

@tomcat

na niektorom anglicky hovoriacom fore som o pouziti 2 pruzin cital a nik z toho nebol nadseny, sposobovalo to len problemy, pruziny sa do seba zamotavali a praskali… a vykon vobec nebol vyssi ako s jednou pruzinou.
                          ale tiez viem ze bola jedna seriovo vyrabana vzduchovka s 2 pruzinami, ktorych zavity boli protibezne, na meno si uz ale nespomeniem aj keby ma rezali

@toshiba

zdravim, no, ak sa ju rozhodnem kupit… ( po precitani prispevkov tu a gunshop-e) som dost na vazkach, tak vas budem informovat co a ako..

@thomas32

Ked si ju budes chciet kupit tak sa hlavne dobre popozeraj ked ti ju budu davat ..pozri sa na natahovaciu paku aby sa pri natahovani nesuchala o drevo.

@dodino147

thomas tebe sa ta paka sucha o drevo?

@myrolm

clovece, ty sa ale mas stale s tym drevom 🙂 inak ta pruzina je uplne rovnaka akurat je v nej druha, ale podla toho co som videl ked som mal moju rozobratu, tak to dobrotu robit nebude + k tomu vsetkemu ak to ma naozaj 380ms tak ak nemas zbrojak, porusujes zakon. ak chces silnu malokalibrovku, tak si sprav zbrojak a kup malorazku .22 LR s tym sa vyblbnes dostatocne.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 121 až 135 (z celkového počtu 336 )
                                • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.