Úvodná stránka Diskusné Fóra Z B R A N E Bez zbrojného preukazu hammerli hunter force 900

• Toto téma obsahuje 335 odpovedí, 34 hlasov, a bola naposledny upravená 26.12.2017/14:12 od .
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 256 až 270 (z celkového počtu 336 )
  • Autor
      @myrolm

este som 4.51 neskusal, ale planujem aj 4.52, zatial strielam JSB 4.50 normalne, light a heavy. tie light lietaju rychlo ale nie tak presne a heavy maju zas vyssi ucinok v cieli ale padaju strasne rychlo, na 50m sa s tym fakt neda.

tie koliky az tak nevadia, ked to osadis do pazby, tak to nepojde nikde, akurat musis davat pozor aby si nejaky nestratil a pazba je drevena, takze bude urcite tazsia ako plast 🙂

mimochodom, len teraz som si vsimol, ze ja mam moju flintu Made in Germany (aj podla ciaroveho kodu)

@jerem555

podla akého kódu???

@tibor76

Na RS som nalomeny,zohnal som aj kamosa.Ak ides sme traja.Ak chces zohnaj stvrteho.

@icozv

Len taká myšlienka:
            čo keby sa vyrobilo závažie do piestu tak ako je v Hatsane???

z vnútra piestu je vložené koliesko z gumy aby to netrieskalo o kov

Čo by sa tým dosiahlo???

@tibor76

icozv – su rozmerovo rovnake?…piesty…

@icozv

nie Hatsan má 28mm priemer, do nasej nevlezie

@hunter

zdravim chlapi. tak po dost dlhom rozhodovani sa medzi viacerymi vzduchovkami som sa rozhodol prave pre HHF 900. ale mal by som na vas jednu otazku. neviem odkial si ju mam objednat. ci z colosusu alebo z merkurie kedze tu pisete, ze tie, ktore sa dovazaju na slovensko maju problem s poistkou a neviem cim este:( co by ste mi odporucili??? dik

@ivco

Ivocz ju ma z merkurie a ziadny problem s poistkou na nej nieje.

@myrolm

ja ju mam tak isto z merkurie a ziadny problem. Ten „poistkovy problem“ urcite nie je sposobeny predajcom, za to ti rucim, ale tym, ze to niekto zle poskladal, alebo rozobral a postracal suciastky!

@jerem555

Tak ako píšu chalani predo mnou.
                        Poistkový problém nie je spôsobený predajcom.
                        Mne aj vystrelila sama, ale kôli tomu že som ju zle poskladal:blush: – ako píše MyroLM.
                        A keď som dal všetko vo vzduchovke na správne miesto, slape jak hodiny B)

@icozv

IVCO sa trošku sekol-mám ju z colosusu ale problém s nou nemám absolutne ziadny.
                          Len to co si sam pokasles pri skladani ti moze narobit problémy, ale to platí pri akomkolvek výrobcovi vzduchovky;)

@hunter

takze vzduchovka je uz objednana z merkurie. teraz uz len cakat na balik. dufam, ze budem dalsi stastny majitel ako vyB)

@icozv

Tak dúfam že budeš s nou spokojný tak ako my;)

@myrolm

mne robi toto ked mam zanesenu hlaven (taky rozptyl) zastreluj ju z toho z coho budes strielat, lebo inak budes sklamany 🙂 vsak na stretku okostujeme 🙂

@ivco

ja mam skusenost ze ak ide strielat bez opory napriklad v sede tak nastrelujem bez opory v sede.
                                  a potom ked si to oprem trebars o strom tak to zase lieta inam.
                                  ako pise Miro.
                                  v akej polohe chces dat terč v takej musis aj nastrelovat.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 256 až 270 (z celkového počtu 336 )
                                • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.