Úvodná stránka Diskusné Fóra Z B R A N E Bez zbrojného preukazu hammerli hunter force 900

• Toto téma obsahuje 335 odpovedí, 34 hlasov, a bola naposledny upravená 26.12.2017/14:12 od .
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 76 až 90 (z celkového počtu 336 )
  • Autor
      @thomas32

A chcel som sa spytat este ako je na tom ten puskohlad??lebo ak ma naozaj 6×42 tak to musi byt dobre az velmi…a na tom odkaze co poslal Ivan 13 je ze je tam 4×32 ak si dobre vsimnete

@myrolm

ja som k nej mal 6×42 original, co sa tyka vykonu tak ak sa nemylim je to tesne pod hranicou legalnosti, mne osobne to vyhovuje.

@ernesto-che

Ja ju mam tiez z colosus.cz. Ten puskohlad je 6×42 a ma aj regulovatelnu paralaxu od 10m.
          K tomu samovolnemu vystrelu,“pem“ je skuseny chlapik, to zistis, ked si precitas jeho prispevky na gunfore. Jemu sa to stalo s dvoma puskami. Proste odistis poistku spuste a pri odisteni poistky, bez toho ze by si zatiahol za spust vystreli. Tak isto toto na gunfore spomina aj „jerem555“.
          Mne sa tiez zdalo, ked som bol s nej prvy krat strielat, ze po odisteni poistky spuste sama vystrelila. Ale to som mal asi iba taky pocit, lebo to co pisal „pem“ ma dost nalakalo.
          Zatil som vystielal asi 800 az 900 ran a dava bacha na to ci po odisteni spuste sama vystreli. Zatial som to nespozoroval.
          A k tej sile, Umarex ich robi 7;10 a 14 joulov. Moja je 14J,podla papierov, ale este som ju nemal moznost zmerat.
          Na tomto fore sa pohybujem iba obcas, ale skoro kazdy den son na gunfore.

@thomas32

Ved to ma tesi vsetko ale som sa nasral lebo nejaky nemecky sedlak nevie pocitat to 9 ale asi len do 7 pretoze Colosus-akom poslal 750 namiesto uz objednanych 900….a tym padom ja cakam este tyzden aby prisiel tovar z Umarexu z Nemecka a potom este skoro tyzden aby to prislo na Slovensko do LC…..slak ma trafi :angry:

@jerem555

Ahojte, k tomu čo písal Ernesto o spúšti. Áno, aj mne raz strelila sama, nebola to však „chyba“ zbrane, ale moja. Mal som ju rozobranu a potom som ju zložil – ale zle, som tam blbo osadil ten zaistovací kolik čo drží piest a problém bol na svete.

Ale… Včera som nahodil môj odľahčený piest a zdá sa, že výsledky sú celkom dobré. Isto silnejšie ako pred odľahčením…

@thomas32

Mimochodom ma len tak napadlo ze ci existuju (v Cesku alebo na Slovensku) nahradne diely na Hammerli. lebo ak sa nahodou nieco stane tak aby sa dalo menit…ale co som pozeral zrejme niesu (iba v Nemecku) a asi sa bude musiet vyrobit na mieru alebo žeby sa pruzina (este som ju nevidel tak len hadam) dala vymenit zo 634 (hrubsia a kratsia) alebo z nejakeho Gama alebo z Hatsana?

@myrolm

ja si nahradny diel dam vyrobit 🙂 mam to stastie ze poznam firmy ktore toho su schopne, co sa tyka pruziny, urcite sa bude dat zohnat, a ak aj nie, tak zas su firmy ktore ti vedia vyrobit pruzinu aku len chces.

@thomas32

No tak dnes mi postou z Ceska prisla Hammerli. Akurat sa mi zda trochu tazka ale pri tom kuse zelelza a dreva je to normal. Myslel som si ze hlaven bude dlhsia ale je to neceleho pol metra.K strielaniu som sa velmi nedostal len tak skusobne (dosli mi diabolky:( a aj prsalo) no a zistil som ze akusticky to znie dobre.Nevyznam sa do montovania puskohladov zatial tak dobre preto som ho nevedel namontovat.Ale pozrel som si navod a za 5 minut uz bol na puske pevne upevneny len ho este nastrelit. Akurat sa mi nieco nezda a to natahovacia paka lebo ked som ju skusal tak som zistil se sa velmi kolise do stran. Je to normalne??

@arasid

Myslim ze to kolisanie do stran je uplne normalne – pri tejto flinte. Mal som v rukach dve rozne a obe mali tento isty kozmeticky defekt …

@jerem555

Tá páka je zaisená takými zaisťovacími kolíkmi. Sú tam len vložené a podľa mňa Ti vypadol…

@thomas32

Este by som sa chcel poinformovat:1.ohladne nastrelenia toho puskohladu. 2.aha takze do kolisanie je zle a vydrzi to ta paka? 3.a este som dnes strielal ale ta pruzina v tej flinte nejako silno praska je to normalne alebo sa to stalo tym ze som vcera naprazdno vystrelil????dakujem za odpovede.

@thomas32

Teraz ked som v zahrade strielal sa mi stala zla vec a to ze ako som chcel odistit paku aby som ju vratil do povodnej polohy stacil som nechtiac spust a teraz sa mi to zaseklo …paka nejde pohnut hore a spust ani poistka nejdu stlacit.Da sa tym este nieco spravit??????

@tomcat

to je zasadny problem bezpecnej manipulacie s akoukolvek zbranou… ked nechces vystrelit nemaju prsty v oblasti spuste a luciku co robit…

struna je natiahnuta? diabolka je v hlavni? alebo ti to strelilo? obavam sa ze to budes musiet rozobrat a „zahryznute“ casti uvolnit. V prvom rade dbaj na bezpecnost. Struna vie byt pekna svina. Daj dole pazbu a skus sa pozriet po poistke ci je zaseknuta, ako je na tom spustovy mechanizmus.

@jerem555

No asi sa Ti zašprajcovala tá poistka za spúštou – predpokladám, že sa nedá stalčiť, alebo len úplne málinko. Isto by som to nerozoberal v takomto stave, PIEST JE UŽ NATIAHNUTÝ!!! Skús torchu násila, možno aj stlačít spúšť, len NEDRŽ RUKOU TÚ PÁKU, LEBO ak sa uvolní, UFAKLÍ TI TO PRSTY… Skôr su o niečo zatlačiť – doska a podobne

A v tom narabaní so zbraňou má tomcat 111% pravdu

@myrolm

paku dat uplne do zadnej polohy na doraz silou a drzat, potom stlacit poistku za spustou a paku vratit spat a vystrelit. pokial nejde, da sa vystrelit aj s pakou dolu, mozes ju aj drzat v ruke, nic sa ti nestane v pohode to udrzis, v kazdom pripade to treba uvolnit.

mne to cvaka tiez statocne pri natahovani ked sa zacvakava zadna poistka, co sa tyka vole paky, ja mam tak 1 cm vpravo a vlavo, vobec ma to netrapi, tie koliky co tam su, tak tie nevypadnu pokial ju nerozoberies, drzi ich drevo pazby, podla mna vypadnut nemohli.

ak to budes musiet rozobrat, tak opatrne, hlavne nikde nestrkaj prsty, ale podla mna to uvolnit pojde ked tu paku poriadne das na doraz.

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 76 až 90 (z celkového počtu 336 )
                                • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.